Comerços

Aquí trobaràs de manera ordenada i intuïtiva tota l’oferta de productes i experiències que els comerços del nostre municipi ofereixen.

Bars

Petits negocis duits de manera familiar, perfectes per una aturada al camí i gaudir de les seves tapes, unes cerveses i també els plats especials elaborats.

Restaurants

L'oferta de restauració inclou restaurants de renom internacional, cuina d'autor fent servir ingredients de temporada, especialitzats en carn o cuina vegana.

Allotjaments

Als allotjaments del nostre municipi trobaràs infraestructures i serveis de la màxima qualitat, idonis per gaudir del descans i confort durant la teva estança.

Tendes

Idònies per comprar productes de qualitat, produïts localment i de manera artesanal. Te duràs el millor record de la teva estada.

Centres mèdics

Centre d'atenció primària per possibles malalties o accidents, i farmàcies amb personal professional on dispensen medicaments.

Art

Contacta als artistes del nostre municipi per conèixer la seva obra, diferents tècniques i estils que no et deixaran indiferent.

Immobiliàries

La casa dels teus somnis pot estar a Selva. Si ja la tens, contacta amb les empreses de manteniment per a cuidar de la piscina, jardins, etc.

Museus

L'oportunitat de conèixer directament de descendents l'artesania, la indústria, les eines i la cultura que s'ha fet servir al llarg de la història en aquest municipi.

Cellers

Vine a tastar els nostres vins per descobrir els sabors fruit de tècniques pròpies i l'experiència dels nostres vinicultors.

Activitats

La forma segura de conèixer i arribar a tots els racons que la nostra illa ofereix. Trobaràs professionals que s'adapten a la teva experiència i necessitats.

Tractaments

Tractaments per prevenir malalties i massatges relaxants que cuiden del més important, la salut del nostre cos, de la mà dels millors professionals.

Supermercats

Petits negocis de proximitat on trobareu tot el que necessiteu durant la vostra visita, oferint als clients el nostres productes locals.

Projectes/Construccions

Contacta amb les empreses del sector de la construcció. Excavacions, sistemes prefabricats i convencionals, transport i material de construcció, etc

Perruqueries

El millor servei professional per estar radiant en cas de necessitar algun retoc.

Forns

Qualitat i tradició, el millor pa mallorquí, integral, dolços típics i també alguns subministraments bàsics.

Ciclisme

Tendes especialitzades en ciclisme, lloguer i reparacions de bicicletes, mapes de rutes i equipacions per facilitar la teva volta.

REGISTRA EL TEU
COMERÇ

Tens un comerç al nostre municipi?
Registra’l a la nostra web completant el següent formulari

Longitud màxima de 500 caràcters
Longitud màxima de 500 caràcters

Tamany màxim 5 Mb. (Tipus d'arxius: jpg, jpeg, png)

Tamany màxim per arxiu 8 Mb. (Tipus d'arxius: jpg, jpeg, png)

(*) Camps obligatoris